De geboorte van innermoodz

Al langer geleden hadden we een plan. Met een helder beeld voor ogen hoe het er uit zou zien. Dit was in de tijd dat we elkaar terugvonden en met een rotsvast vertrouwen beloofden elkaar nooit meer uit het oog te verliezen.

Toen was er die droom. Die individueel begon, vanuit de liefde voor onszelf, waardoor we beiden ontdekten dat we een andere weg moesten inslaan. Die ieder van ons bracht bij het opzetten van een eigen bedrijf. Waarin we onze persoonlijke ervaringen, eigen identiteit en ons levensverhaal konden delen. En onze kwaliteiten konden omzetten naar individuele begeleiding aan anderen. Zo ontstond innerkidz, een coachingspraktijk voor ouders en kinderen opgericht door Myra en innervibez, voor yoga, wandelcoaching en vitaliteit opgericht door Wanda .

We voelden allebei: er is meer!

Onze droom bracht ons weer samen. En we wisten meteen: dit verhaal willen we delen met de wereld. En nog belangrijker: er anderen mee helpen die net als wij tegen hetzelfde aanlopen. Afzonderlijk van elkaar bouwden we vier jaar lang met passie en plezier aan ons eigen bedrijf, totdat de tijd rijp was om onze krachten te bundelen. Met onze verschillen in karakters, diversiteit aan talenten en hetzelfde gepassioneerde hart, viel alles op zijn plek. En werd onze grootste droom werkelijkheid: een gezamenlijk bedrijf met de naam innermoodz!

Binnen innermoodz helpen wij volwassenen, ouders en kinderen zichzelf en hun omgeving beter te begrijpen. Dit doen wij door het oervertrouwen in jezelf naar boven te halen en je gevoeligheid gericht in te zetten. Zodat jij je veilig voelt in jezelf en daardoor ook in de wereld om je heen. 

Terugblik

Met veel trots kijken wij terug op de gemaakte stappen en de strubbelingen die we tegenkwamen met het opstarten van innermoodz. Zo bleek het bouwen aan onze eigen website een klus die we onderschat hebben en werd zichtbaarheid een vijand die we moeilijk konden verslaan. We verloren onszelf in het idee steeds vernieuwend te moeten zijn om innermoodz aan anderen te binden. Alleen al gezien de tijd die dit kostte en alle overige werkzaamheden die onze aandacht verlangden, bleek dit een onmogelijke taak. En zo liepen we vast. Ietwat verloren staarden wij naar onze ‘innermoodz boekenkast’ en daar lagen stapels en stapels aan ooit gestarte ideeën, initiatieven en creatieve spinsels. We deden een belangrijke ontdekking: alles wat je nodig hebt, is er al.  

Moodz scan

Vanuit dit inzicht stoften wij verwachtingsvol al onze ideeën af en toen bleek vernieuwing, verbinding en zichtbaarheid allang verweven te zijn in onze bouwstenen. Met de komst van de moodz scan bundelen we dit alles. Deze persoonlijke APK neemt jou en je leven onder de loep. Zodat je precies weet en voelt waar het knelt. We zoomen in op de 5 belangrijkste niveaus in jouw leven en geven oefeningen voor ontspanning en creativiteit. Hoe we dit doen? We zetten onze eigen hoogsensitiviteit in gecombineerd met onze opgedane kennis en ervaringen. Mede door ons heldervoelend vermogen en sterk ontwikkeld innerlijk weten kunnen wij moeiteloos analyseren hoe je ervoor staat en geven je aanbevelingen voor herstel. Zo helpen we jou gericht op weg naar meer bewustwording, ontspanning en balans. Nieuwsgierig naar jouw eigen persoonlijke scan? Je leest er hier alles over.

Geschreven door: Wanda & Myra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *