Laat ook een review achter en ontvang een leuke attentie in je mailbox

Lianne uit: Utrecht

Ervaring met: Diverse yogalessen

Ervaring:

De yogalessen van Wanda zijn meer dan fijn. Je voelt dat zij veel energie steekt in de voorbereiding van haar lessen. In deze tijd van mindere weerstand wordt je iig door Wanda weer opgeladen. De zaal voelt goed en het is fijn dat er maar een klein groepje terecht kan. Echt top!

Aanbeveling: ja

Datum: 5-12-2017


Totaal oordeel: 
9,5
Lestijden: 9,5
Begeleiding: 9,5
Communicatie: 9,5

Amber uit: Utrecht

Ervaring met: Wanda

Ervaring:

Een paar weken geleden heb ik de workshop maak je eigen lichaamsolie gedaan bij Wanda. Wanda nam ons mee in de wereld van geuren en leerde ons hoe we onze eigen geur konden samenstellen. De sfeer was te omschrijven als vertrouwd, gezellig en relaxed. Wanda kon precies ruiken welke geur jouw olie nog lekkerder kon laten ruiken en had heerlijke chocoladebonbons op tafel gezet.

Aanbeveling: ja

Datum: 1-12-2017


Totaal oordeel: 
9
Lestijden: 10
Begeleiding: 10
Communicatie: 8

Marinke uit: Houten

Ervaring met: Wanda

Ervaring:
Begin november heb ik Wanda leren kennen tijdens het ‘kom tot je kern’ weekend.
Zij gaf hier de yoga lessen, voor mij een hele nieuwe ervaring… maar ze deed dit zo fijn en het voelde zo goed dat ik gisteravond een proefles Yin yoga heb gevolgd.
Ze doet dit met zoveel rust, en tegelijkertijd merk je dat ze dit met passie doet.
Weer een nieuwe mooie ervaring rijker, en ik ga zeker meer lessen bij haar volgen!

Aanbeveling: ja

Datum: 23-11-2017


Totaal oordeel: 
10
Lestijden: 10
Begeleiding: 10
Communicatie: 10

Tamara uit: Rotterdam

Ervaring met: Yin yoga ‘kom tot je kern weekend’

Ervaring:
Ik heb Wanda leren kennen als een zeer toegankelijke , enthousiaste en vrolijke dame met een warme uitstraling. Tijdens de lessen neemt ze je mee, met haar kalme en rustige stem. Dit zorgt meteen voor een innerlijke rust tijdens de Yin yoga.
Ze heeft kennis van zaken en geeft alternatievehoudingen, mocht je niet alles mee kunnen doen.
Ik heb dit hele weekend genoten van diverse yogalessen. Ook hebben we buiten yoga kunnen beoefenen en dit was geweldig!
Ik kijk er ontzettend naar uit om een keer een “wandelyoga” mee te mogen maken.:-)

Aanbeveling: ja

Datum: 23-11-2017


Totaal oordeel: 
10
Lestijden: 10
Begeleiding: 10
Communicatie: 10

Monique uit: Utrecht

Ervaring met: Yin yoga

Ervaring:
Een bijzonder fijne en inspirerende yin yoga ontvangen van Wanda. De persoonlijke benadering maakt dat ik zeker blijf komen!

Aanbeveling: ja

Datum: 18-11-2017


Totaal oordeel: 
10
Lestijden: 8
Begeleiding: 10
Communicatie: 10

Betty uit: Maarssen

Ervaring met: Maak je eigen lichaams- olie workshop à la Wanda

Ervaring:
Daar zaten we dan. 4 dames en tig potjes -flesjes -pipetten -trechtertjes -maatbekers -geuren en smaken tita tovernares te spelen om je eigen waardevolle eindresultaat te creëeren . Het gaf mij vooral een inspiratie om alle flesjes die ik eigenlijk ook best al thuis heb slingeren daadwerkelijk te gaan inzetten om op mijn huid te laten doen waar ze voor bestemd zijn… HAPPY ermee!

Aanbeveling: jaaaa!

Datum: 17-11-2017


Totaal oordeel: 
10
Lestijden: 10
Begeleiding: 10
Communicatie: 10

Ruud uit: Utrecht

Ervaring met: Easy flow yoga, Vinayasa yoga

Ervaring:
Fijne lessen met veel persoonlijke aandacht.

Aanbeveling: ja

Datum: 16-11-2017


Totaal oordeel: 
10
Lestijden: 10
Begeleiding: 10
Communicatie: 10

Marlies uit: Arnhem

Ervaring met: Hatha yoga, Vinayasa yoga

Ervaring:
Dit was mijn eerste yoga ervaring en een hele prettige! Yoga bij innervibez is heel fijn en de docenten geven leuke afwisselende lessen. Een echte aanrader voor beginners maar eigenlijk kan je met elk niveau goed meedoen.

Aanbeveling: ja

Datum: 16-11-2017


Totaal oordeel: 
10
Lestijden: 7
Begeleiding: 10
Communicatie: 10

Kausar Ka uit: Utrecht

Ervaring met: Yin yoga

Ervaring:
Een hele fijne yin yoga les gehad bij Wanda. Het was kleinschalig, daardoor meer aandacht voor het individu. Ik kom zeker nog eens andere lessen proberen.

Aanbeveling: ja

Datum: 15-11-2017


Totaal oordeel:
9,5
Lestijden: 9,5
Begeleiding: 9,5
Communicatie: 9,5

Barbara

Ervaring met: Hatha yoga, Workshop vinyasa flow

Ervaring:
So far I participated in few yoga sessions, lead by Wanda and other yoga teachers. In each case I felt very welcome. The atmosphere during the lessons is very pleasant and relaxing. The lessons are well organised and `well executed. Each lessons starts with short meditation which helps to “free your mind” from external matters and focus on “here and now”. The teachers provide good guidance throughout the session (including the instructions on the exercises, as well as on breathing) and put a lot of attention to each participant. And if not clear, you can always ask! Each session finishes with relaxing moment, followed by a cup of tea 🙂
I really enjoy yoga sessions at innervibez. The nice atmosphere, good sessions and open and friendly teachers make me feel refreshed and relaxed.

Aanbeveling: ja

Datum: 10-11-2017


Totaal oordeel: 
10
Lestijden: 9
Begeleiding: 10
Communicatie: 10

Kris uit: Amsterdam

Ervaring met: Easy flow

Ervaring:

Kleine max 6 pers. groep en fijne ongedwongen les.

Aanbeveling: ja

Datum: 8-11-2017


Totaal oordeel: 
9
Lestijden: 9
Begeleiding: 9
Communicatie: 9

Marielle

Ervaring met: Vinyasa flow workshop

Ervaring:
Ik heb Wanda leren kennen als docente tijdens mijn yoga opleiding bij de NHBO.
Door haar enthousiaste manier van lesgeven heeft ze mij geïnspireerd om me verder te gaan ontwikkelen als yogadocente.
Onlangs heb ik bij Wanda een Vinyasa flow workshop gevolgd.
Deze workshop is zeker een aanrader voor meer verdieping in je eigen practice. Wanda weet op een prettige manier haar kennis en ervaring aan haar cursisten over te brengen. Ik vond het een leerzame maar zeker ook een gezellige dag!

Aanbeveling: ja

Datum: 23-10-2017


Totaal oordeel: 
10
Lestijden: 10
Begeleiding: 10
Communicatie: 10

Sandra uit: Nieuwegein

Ervaring met: Yoga

Ervaring:
Vlotte docente, veel persoonlijke aandacht, voelt goed aan welke behoefte er op dat moment bij de groep is.

Aanbeveling: ja

Datum: 28-06-2017


Totaal oordeel: 
8
Lestijden: 7
Begeleiding: 8
Communicatie: 8

Marc uit: Kortenhoef

Ervaring met: Webwinkel

Ervaring:
Helder bestelproces, betrouwbaar en snelle afhandeling!

Aanbeveling: ja

Datum: 26-06-2017


Totaal oordeel: 
10
Lestijden: n.v.t.
Begeleiding: n.v.t.
Communicatie: 10

Jacqueline uit: Gilze

Ervaring met: Yogawandeling

Ervaring:
Zelfs mijn vriend, die niet aan yoga doet, was enthousiast. Hij wil de yogawandeling wederom meemaken.

Aanbeveling: ja

Datum: 20-06-2017


Totaal oordeel: 
9
Lestijden: 8
Begeleiding: 9
Communicatie: 9

Astrid uit: Veghel

Ervaring met: Opleiding Yoga docente

Ervaring:
Wanda is mijn yogadocent bij NHBO. Heel enthousiast en positief met ontzettend veel kennis over de yoga. Voor mij goed gestructureerde overzichten, wat helpt met het leren.
Door haar krijg ik een heel andere kijk op yoga, makkelijker toe te passen in het dagelijkse leven.Stimulerend!

Aanbeveling: ja

Datum: 08-06-2017


Totaal oordeel: 
n.v.t.
Lestijden: n.v.t.
Begeleiding: n.v.t.
Communicatie: n.v.t.

Laat ook een review achter en ontvang een leuke attentie in je mailbox

Pascal uit: Maarssen

Ervaring met: Yoga

Ervaring:
Wanda heeft een prettige manier van lesgeven. Zij beschikt over veel kennis en ervaring welke zij met haar heldere en warme stem goed aan de cursisten overbrengt.

Aanbeveling: ja

Datum: 06-05-2017


Totaal oordeel: 
8
Lestijden: n.v.t.
Begeleiding: 8
Communicatie: 8

Pascale uit: Utrecht

Ervaring:
De yogalessen van Wanda zijn een mix tussen inspannende en ontspannende oefeningen maar ook gezellig en met een goede doses humor. Wanda geeft een vertrouwd gevoel, besteed aandacht aan iedereen en probeert iedereen fysiek verder te krijgen. Het is heel fijn om na een drukke dag tot rust te komen.

Aanbeveling: ja

Datum: 22-03-2017


Totaal oordeel: 
8
Lestijden: 8
Begeleiding: 8
Communicatie: 8

Reviews

“Wanda is een hele toegankelijke coach. Je voelt je meteen op je gemak en gezien. Je merkt dat ze de 1 op 1 wandelsessies met passie aangaat en alles in huis heeft om jou te ondersteunen en te begeleiden in je proces. Na één sessie ging ik al met nieuwe inzichten en goed advies naar huis, waardoor ik me meteen gesteund en geholpen voelde en waarmee ik thuis direct aan de slag kon. Wanda is echt een aanrader als coach!”

Mijke

“Samen met mijn vriendinnen had ik een super workshop bij Wanda. We hadden allemaal andere wensen/vragen, maar er was voor iedereen voldoende aandacht. Wanda weet duidelijk waar ze het over heeft, geeft goeie tips die daarna ook thuis heel erg goed toe te passen zijn. Daarnaast is de webshop ook heel handig en zijn de producten erg fijn. Na de workshop heb ik mezelf meteen verwend met wat fijne producten en de levering daarvan ging razendsnel. Met oud & nieuw stond ik stralend op mijn feestje en dat was waar het natuurlijk allemaal om ging!”

Samantha

“Ik vond de make up workshop die ik gevolgd heb heel gezellig en leerzaam. Ik ben veel te weten gekomen en heb tips gekregen waar ik ook echt iets mee kan. Wanda is heel duidelijk in haar verhaal en ze stelt je op je gemak. Kortom: een aanrader voor iedereen!”

Petra Jansen

Ik heb Wanda gevraagd om mij te ondersteunen bij de commerciële activiteiten van mijn bedrijf. Als begeleider is Wanda een zeer sprankelend en enthousiast persoon. Zij kan zich inleven, is doortastend en probeert oprecht het beste in je naar boven te halen. Wanda is inventief en een mensen mens. Daarbij speelt integriteit een belangrijke rol voor haar. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat je meer in je kracht komt te staan.

Tanja Freeke / intuïtief begeleider

“Zo vlak voor de feestdagen een make-up workshop met mijn vriendinnen verzorgt door Wanda. Veel geleerd over het reiningen en verzorgen van de huid, passend bij je eigen huidtype. Daarna aan de slag met het aanbrengen van een dagmake-up.

Tussendoor genoeg gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen voor het aanbrengen van de make-up. Zo ook hoe je met een kleine aanpassing de dagmake-up veranderd in een feestelijke avond make-up. Veel bruikbare tips om zelf mee aan de slag te gaan! Bedankt voor de leerzame en gezellige workshop.”

Y. de Gier

“Wat heeft jouw 1 op 1 advies mij gebracht:
-bewust van verschil tussen huidtype en huidconditie: nu weet ik wat ik ermee kan.
-toffe en praktische tips om mijn ogen op te maken: snel zien of een kleur oogschaduw bij mij past of niet, effect van glans/licht en donker/mat, nat aanbrengen, arcadeboog.
Tot slot: je dacht echt met me mee, dat was leuk!”

Valérie