Mijn verhaal 

Als jij mij een aantal jaar geleden vroeg of ik bang was voor een burn out omdat ik zoveel hooi op mijn vork nam, gaf ik het antwoord dat burn out en ik niet samen gingen. De energie die ik toen had heb ik altijd als onuitputtelijk beschouwd, ik was Super Woman en kon de hele wereld aan, zo beleefde ik het lange tijd in mijn leven. En misschien was het ook wel zo dat ik veel energie had, alleen naarmate ik ouder werd was dit gevoel en de daarbij horende gedachten niet meer helpend voor mij. Dit heb ik vooral ervaren toen ik op een dag zowel letterlijk als figuurlijk een flinke uitval kreeg op de snelweg. De twee uur black out die erna volgde en de strikte woorden van mijn huisarts die mij vertelde dat het herstel van mijn lichaam en geest langer zou gaan duren dan een aantal weken, zorgden voor een groot besef bij mij. De opdracht was vooral niks doen. ‘Mevrouw Bolck, wij hoeven u niet aan te sporen aan het werk te gaan, wij moeten u afremmen’ waren de precieze woorden van de huisarts waarna hij mij op het hart drukte mijn werkgever te bellen om aan te geven dat ik voorlopig niet meer zou komen werken. En zo geschiedde….
In de periode die erna kwam voelde ik me volledig uit verbinding met mezelf en wist niet meer waar ik wel of niet energie van kreeg. Ik begon aan een zoektocht naar mezelf en kwam oog in oog te staan met mijn pijn, angsten en verdriet. Ik leerde mijn overtuigingen, gedragingen en obstakels kennen en voelde aan alles dat ik mijn leven anders mocht inrichten dan dat ik het altijd had gedaan. Want ja, ‘als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’. Als een ui pelde ik steeds meer lagen van mijn bewustzijn af om zo de positieve kanten van mijzelf te mogen ontmoeten. 
Door te investeren in mijn eigen ontwikkeling, nieuwe vaardigheden en patronen te integreren en mijn hoogsensitiviteit in te zetten als kracht, kreeg mijn leven een compleet andere wending. Ik leerde van mezelf te houden en van daaruit kon ik voelen wat er nodig was om een betere balans tussen in- en ontspanning te houden. De band met mijzelf is hechter dan ooit. En mijn leven is drastisch veranderd. Ik ben opnieuw gaan studeren, heb het roer omgegooid door voor mezelf te beginnen en trek de mensen aan die bij mij passen. Sindsdien volg ik alleen nog maar mijn hart en dit gun ik jou ook. Vanuit de behoefte om anderen een leven te gunnen waar balans tussen in- en ontspanning centraal staat is innervibez geboren!

Wanda geeft jou een heldere kijk op de wisselwerking tussen lichaam en geest. Op haar doortastende manier laat zij jou moeiteloos kennismaken met alle facetten van jezelf. Met haar enthousiasme, warmte, daadkracht en ongeremde passie voor alles wat leeft, komt zij bij de kern van wat jij als mens nodig hebt.

“Als mens zijn we onderdeel van de natuur en uniek. Daardoor begeleid ik jou op een eigen persoonlijke manier passend bij je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Steeds beter weten wat je wilt, wat belangrijk voor je is en wat jou energie geeft brengt je verder in het proces van ontdekken wie jij bent en is nodig om te kunnen groeien.”

Specialismen Wanda: energiebewaker, yoga-docente, wandelcoaching, bewegingstherapie, cosmetica specialist, spreker, trainer, model, holistische leefstijl, hoogsensitiviteit.