Hoe creëer je het leven dat bij je past?

Een aantal jaren geleden werkten we allebei in loondienst. We hadden dynamische functies, veel verantwoordelijkheden en verdienden lekker. Er was alleen één probleem: we waren niet gelukkig.  Dit durfden we zelf niet toe te geven. Ons lichaam gaf een duidelijk signaal. We raakten burn-out. Ieder op een ander moment in ons leven. Los van elkaar, zonder elkaar. Onderweg zijn we elkaar verloren waardoor we jarenlang uit verbinding waren. We legden ons leven onder de loep. Stelden onszelf dezelfde vragen:

Wanneer ben ik mijn grenzen over gegaan? Is er voldoende balans tussen in- en ontspanning? Hoe kan ik beter voor mijn lichaam zorgen? Waar en wanneer ben ik mezelf kwijtgeraakt?

We gingen keihard aan de slag. Bezochten talloze coaches, therapeuten en andere specialisten. Het werd een intensieve zoektocht naar onszelf, naar wie we werkelijk zijn. De weg was zwaar, confronterend en leek eindeloos. 

Drastische verandering

Door te investeren in onze eigen ontwikkeling, nieuwe vaardigheden en patronen te integreren en onze hoogsensitiviteit in te zetten als kracht, kreeg ons leven een compleet andere wending. We leven niet meer vanuit ons hoofd of naar de verwachtingen van anderen. Luisteren naar ons lichaam als raadgever bij belangrijke keuzes. En er is ruimte in het contact met de ander zonder consessies te doen. 

We namen ontslag. We gaven de zekerheid van een vaste baan op en gingen weer studeren. En sprongen in het diepe door voor onszelf te beginnen. 

Met ons hart als kompas geven we ons leven vorm en we ervaren meer rust en innerlijke stilte. Daardoor trekken we de mensen aan die bij ons passen. We zijn elke dag bezig met onze passie: mensen helpen meer naar zichzelf te bewegen en te gaan staan voor wie ze zijn. We ervaren de vrijheid om ons geluk zelf te creëren. 

Misschien denk je nu: ‘die meiden hebben makkelijk praten.’ ‘Ik zie als een berg op tegen de uitdagingen die voor me liggen, omdat ik niet weet waar ik moet beginnen.’ Of: ‘Het gaat flink in de papieren lopen als ik eenmaal de weg naar mezelf ben ingeslagen.’ 

Als wij het kunnen…kan jij het ook!

Wij geloven dat een leven dicht bij jezelf voor iedereen mogelijk is. Sterker nog: al onze vormen van begeleiding gaan over het ontdekken van je beste zelf en dit vertalen naar een leven dat past bij wie jij bent. Je bent van harte welkom om het zelf te ervaren zodat jij positieve veranderingen kunt doorvoeren en meer rust en harmonie in je leven kunt creëren. Wij deden er zelf jaren over. Deze tijd willen wij jou besparen. Daarom delen we onze kennis, eigen ervaringen, waardevolle inzichten en frisse inspiratie met jou voor een bewust en duurzaam leven. Zo dragen we een stukje bij aan een lichtere wereld waarin ieder mens dichter bij zichzelf kan staan.

Geschreven door: Wanda & Myra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *