Ik ben Myra Bolck, moeder van 2 kinderen en kinder- en oudercoach in mijn eigen praktijk innerkidz.

Als mens voel ik me betrokken bij anderen en in het bijzonder bij kinderen. Hun puurheid, veerkracht en levendige fantasie fascineren en inspireren mij. Het is mijn passie kinderen te laten groeien door ze in contact te brengen met hun eigen vermogens. Ze aan te moedigen meer vertrouwen te hebben in hun kracht en kunnen in nauwe samenwerking met de belangrijkste mensen om hen heen.

 

Ik weet als geen ander hoe het is om bij mezelf weg te gaan. Jarenlang was ik vooral op de buitenwereld gericht in plaats van op mezelf. Ik ging me aanpassen en gedragen naar de verwachtingen van anderen. De weg terugvinden is een hele klus. Ik heb er zelf lang over gedaan en dat wil ik anderen besparen. Dat is de reden waarom ik kinderen al jong wil leren bij zichzelf te blijven. Te luisteren naar hun hart en gebruik te maken van hun talenten die liggen opgeslagen in hun binnenwereld.

Tijdens de coaching sluit ik vooral aan bij wat kinderen vertellen over hun innerlijke wereld zonder woorden. Via spel, tekeningen en lichaamstaal wordt zichtbaar wat er speelt en hoe je kind zich voelt. Ook wordt duidelijk wat nodig is om weer in balans te komen. Creativiteit, visualisaties, beweging en ontspanning helpen je kind om het contact met zichzelf te herstellen en te behouden. Deze middelen en de eigen wijsheid van je kind zet ik in om samen tot  oplossingen te komen. Zo ontwikkelt je kind bewustwording en zelfvertrouwen.

Als ouder ben je een belangrijke schakel tijdens en na het veranderingsproces van je kind. Jouw liefdevolle ondersteuning en aanmoediging helpen je kind om zijn/haar eigen weg te vinden. Nieuwe inzichten in het gedrag van jouw kind geven jou verlichting en handvatten bij het opvoeden. Hierdoor ontstaat er ontspannen ouderschap zodat je volop kunt genieten van je gezin.

Wil je graag kijken en luisteren naar je kind om zo een diepere verbinding aan te gaan?
Dan is er oudercoaching. Met aandacht, warmte en zonder oordeel help ik je graag de boodschappen van jouw kind te ontrafelen.
Ik maak gebruik van spiegelgedrag om je op weg te helpen met het (h)erkennen van signalen en wensen van binnenuit.

Wil je weten wat innerkidz voor jou en je kind kan betekenen? Loop dan binnen voor een gratis kennismaking!

 

 

Myra Bolck
innerkidz kindercoaching

www.innerkidz.nl