Hi mooi mens! Wat leuk dat je er bent!

Mijn naam is Wanda en met veel liefde reik ik volwassenen tools aan om zichzelf op een ontspannen manier staande te houden. Dat doe ik het liefst vanuit een persoonlijke en optimale verbinding. Daarom heb ik een uniek platform opgericht waarbij zowel on- als offline mogelijkheden worden geboden. Wekelijks ontvang je creatieve opdrachten, inspirerende affirmaties en lichaamsgerichte-, ontspannings- en ademhalingsoefeningen voor thuis en in de natuur. Daarnaast ontmoet je in de community en erbuiten andere leden die net als jij de behoefte hebben om moeiteloos naar zichzelf te bewegen. Je kunt bewustwording, inzichten en verhalen met elkaar delen en je laten inspireren door de laagdrempelige oefeningen die we samen doen. 

Balans tussen in- en ontspanning

Deze plek waar jij kunt floreren heet innervibez. Hier komen volwassenen samen die graag op een eenvoudige, toegankelijke manier én vanuit huis willen werken aan een goede balans tussen in- en ontspanning. De wekelijkse oefeningen zijn  afgestemd op de vier seizoenen zodat je kunt meebewegen op het ritme van de natuur. Door de seizoenen in je dagelijkse routine te integreren, creëer je meer ruimte in jezelf om de energie van de jaargetijden in je op te nemen. Zo komt er ritme in je eigen leven en voel je sterker de golfbewegingen. De oefeningen zullen over het algemeen kort en toegankelijk zijn waardoor ze makkelijk geïntegreerd kunnen worden in jouw leven. 

Aansluiten is eenvoudig, meld je aan door op de knop hieronder te klikken. Nadat wij jouw aanmelding binnen hebben, ontvang je een email met instructies om direct toegang te krijgen tot het online platform. Zodra je ingelogd bent, maak je een eigen profiel aan (met een profielfoto) en kun je meteen al starten met de eerste oefeningen uit ons programma. Wil je graag aansluiten en nog deze week beginnen, meld je dan direct aan! De eerste maand doe je mee voor slecht €1. Ik verwelkom je graag bij innervibez!

 

Ontvang wekelijkse inspiratie, de zogeheten ‘weekly vibez’. Deze staat vol met diverse inspirerende oefeningen, mantra’s, meditaties en visualisaties afgestemd op het seizoen van dat moment. Ook delen we eventuele verjaardagen en delen we wie hoog scoort met de karmapunten in de hall of fame en wat je kunt doen om (bonus) punten te verdienen.

 

Geregeld organiseren we een gezamenlijke wandeling waar je als lid vrijblijvend aan mee kunt doen. Dit om andere deelnemers aan innervibez te ontmoeten, ervaringen met elkaar te delen en om nieuwe inspiratie op te doen voor het vinden van de juiste balans tussen in- en ontspanning. Deze wandeling stemmen we af op de dynamiek van dat seizoen.

 

Beweeg mee op het ritme van het seizoen om zo je lichaam en geest in balans te houden. Omdat wij geloven in de mens als onderdeel van de natuur, bieden wij geregeld een webinar aan om zo vanuit je eigen huis mee te kunnen bewegen met een (yoga) oefening gericht op organen die centraal staan in dat seizoen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.

 

Word lid en voel je onderdeel van innervibez! De vertrouwde en unieke online omgeving is een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden waar je met al je vragen, tips en eventuele ervaringen terecht kunt. Door jouw actieve bijdrage in deze community kun je zogeheten karmapunten verdienen waarmee je spaart voor interessante kortingen. 

 

Ook voeding speelt een belangrijke rol om lichaamsfuncties te ondersteunen en sneller naar herstel toe te werken na gedane inspanning of om het lichaam te voeden in ontspanning. Ontvang diervriendelijke (cruelty friendly) recepten om zelf thuis te maken. Deel je recepten in de online community als je lekkere gerechten hebt die ook nog diervriendelijk zijn.

 

Steun het goede doel! Je eerste karmapunten zijn al verdiend doordat je een deel van jouw maandelijks lidmaatschap af hebt gestaan aan een goed doel. Omdat wij geloven in de evolutietheorie, vinden wij het van belang het leefgebied van de Orang-oetan te beschermen. Wij delen wat nieuws om je zo op de hoogte te houden van jouw bijdrage aan dit goede doel.

Jij staat centraal

Onze individuele begeleiding is gericht op jou als volwassen individu. Samen onderzoeken we jouw behoeften en bepalen we de richting en het doel van het persoonlijke traject. Deze bestaat uit een unieke mix van kennis, ervaringen, praktische tips en tools en intuïtieve begeleiding op diepere lagen van je (bewust)zijn. Deze effectieve en diepgaande methode geeft inzicht in wat je (innerlijk) beweegt, wat er dwars zit, je pijnstukken en je verlangens zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Veelbesproken thema’s zijn o.a. stress, vermoeidheid, overprikkeling, angsten, verdriet, boosheid, relatie, gezin, werk, perfectionisme, zelfvertrouwen, zelfbeeld, innerlijke rust, persoonlijke groei, levensvragen en zingeving.

Bewustwording via de weg naar binnen

Als mens bewegen we vaak van buiten naar binnen. Wanneer we ongelukkig of onrustig zijn, brengen we bijvoorbeeld veranderingen aan in ons werk, vriendschappen, onze relatie of vrije tijd. Dit helpt meestal kortstondig indien we niet precies weten wie we zijn en waar we gelukkig van worden. Wanneer je vastloopt op één of meer levensgebieden is het belangrijk de beweging om te draaien: van binnen naar buiten. Vanuit je kern naar het maken van bewuste keuzes en het handelen in het dagelijkse leven. Daarbij gaan we ervan uit dat alles wat we wezenlijk zijn, al aanwezig is in onszelf.

Met liefde, geduld en daadkracht ondersteunt Wanda volwassenen op hun weg naar binnen. Klik hier voor meer informatie over persoonlijke begeleiding.