Krachtige kidz in de spotlight

Ieder kind dat ik ontmoet in mijn werk is bijzonder. Zij leren van mij, maar nog meer leer ik van hen. Ze hebben ieder hun eigen verhaal, uitdagingen en unieke oplossingen. Met goedkeuring van de ouders zet ik heel graag 3 fantastische kidz in het zonnetje die mijn pad hebben gekruist.

Helemaal jezelf

Zo ontmoette ik Eva. Een enthousiast, energiek meisje van 10 jaar…

Lieve Eva, wat ben jij gegroeid! Papa en mama wilde dat je weer de rust zou vinden en vooral weer de blije, vrolijke Eva zou worden. Zelf wilde je ontdekken wie je bent en leren met gevoelens om te gaan en minder snel boos te worden. Je hebt zo hard gewerkt!! Ik ben trots op jouw kracht en doorzettingsvermogen. Daardoor heb je alles bereikt dat je wilde en MEER! Je hebt mij als coach geïnspireerd met al je mooie wijsheden. Dankjewel daarvoor.

Geluksmomentjes

Ik leerde Julia kennen. Een slim, sprankelend meisje van 7 jaar…

Lieve Julia, het is alweer even geleden dat je bij me kwam. Ik kreeg pas nog een berichtje van jouw mama. Zij stuurde me een foto van jouw dagboek. Je schrijft: ‘Ik gaa naar Miera want ik word soms bozig en van Miera leer ik niet zo bozig te doen. Daar word ik gelukkig van!!!!!’ Nou lieve Julia, daar word IK gelukkig van! Met jouw enthousiasme en wilskracht heb je laten zien dat je het heel goed zelf kan. En ik hoop dat je nog steeds af en toe bozig bent maar er geen last meer van hebt! Dat je jouw sterke willetje op een fijne manier kan gebruiken zodat jijzelf en alle lieve mensen om jou heen ervan kunnen genieten. Dankjewel voor alle gelukkige momentjes samen!

Eigen wijsheid

En daar was Malte. Een vrolijk, wijs jongetje van 6 jaar…

Lieve Malte, meerdere keren ben je bij me teruggekomen, maar ik vergeet nooit meer de allereerste keer. We speelden een balspel en stelden vragen om elkaar beter te leren kennen. De vraag die jij mij stelde was: “Wanneer voel jij je het meest op je gemak?” Ik wist meteen hoe bijzonder je bent. Jouw oneindige fantasie en eigen wijsheid hebben mij keer op keer geraakt. Steeds ontdekten we samen oplossingen die jou verder konden helpen. Wat hadden we een plezier! Dit heb ik tegen je gezegd en daarop begon je te stralen. In je tekening aan mij vertel je hierover. Je schrijft: ‘Hoi Myra, ik vond het superleuk bij jou dat ik nog wel een keer bij jou zou willen en Myra zei dat ze het ook superleuk met mij heeft gehad. En ik heb heeeeeel veel geleerd en het heeft supergoed gewerkt. Groetjes Malte.’ Ik vond het zeker superleuk met jou! Fijn dat ik met jou, papa en mama een stukje mee mocht wandelen. Je bent een krachtig kereltje met een aanstekelijk enthousiasme. Hou dat vast!

Heb jij een gevoelig, bozig of prikkelbaar kind? 

En herken je mogelijk daarin iets van jezelf? Vraag dan een persoonlijke scan aan voor jou en je kind. Je ontdekt op welke vlakken jullie elkaar spiegelen en hoe jullie elkaar kunnen versterken. Zo wordt direct duidelijk waar jullie aan kunnen werken en komt de rust snel terug in je gezin. Ontdek er hier alles over.

Geschreven door: Myra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *