Loslaten geeft ruimte voor het nieuwe

Al een aantal jaren volg ik alleen nog maar mijn hart. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met veel plezier twee yogastudio’s heb mogen leiden. Toch bleek dit niet de vorm waarbinnen ik mezelf volledig kon ontplooien en uiteindelijk heb ik afscheid genomen van de yoga locaties. Ik merkte dat ik er moeite mee had om mensen slechts 1 tot 2 uur in de week tijdens de yogales te begeleiden en daarna weer los te laten. Ik voelde de behoefte veel meer persoonlijke aandacht te geven aan de mensen die dit nodig hebben, maar de les bood hiervoor geen ruimte. Waar ik bij de één graag op het fysieke stuk extra wilde ondersteunen, had de ander behoefte aan meer meditatieve- en ademhalingstechnieken. Ook in mijn begeleiding vond ik het lastig mijn aandacht goed te verdelen. 

Een nieuw begin

Waar deuren sluiten, openen altijd nieuwe. En zo gooide ik het roer om. Het geven van yoga in combinatie met intensieve persoonlijke begeleiding geeft mij veel voldoening en de mogelijkheid iemand daadwerkelijk verder te helpen in zijn/haar proces. Dit doe ik nu binnen innermoodz. Samen met mijn zus bieden we bovendien nog veel meer vormen van begeleiding op het gebied van Jezelf & Anderen, Kind & Gezin en Lichaam & Gezondheid. 

Vertrouwen en verbinden

Wij weten als geen ander hoe moeilijk en uitdagend bepaalde situaties in het leven kunnen zijn. Het ontwikkelen van vertrouwen in en op jezelf is dan heel belangrijk en helpt je verder naar een lichter leven dicht bij jezelf. Om die reden hebben wij onze krachten gebundeld. Eigen ervaringen, inzichten en jarenlange kennis vind je terug in onze dienstverlening die jou ondersteunt bij jouw proces.

Geschreven door: Wanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *