Yoga bij innervibez

Yoga bij innervibez is meer dan alleen het fysiek uitvoeren van oefeningen op de yogamat. We kijken naar de gehele mens als onderdeel van de natuur en geloven niet in een standaard aanpak die voor veel mensen geldt. Ieder mens is uniek en heeft een eigen begeleiding nodig als het gaat om het vinden van balans tussen in – en ontspanning. Het kijken naar ieder individu en wat diegene nodig heeft wordt toegekend aan de term holistisch begeleiden.

Om als mens te leren mee bewegen op het ritme van de natuur worden alle yoga- lessen, workshops en cursussen afgestemd op de diverse seizoenen. Zo zullen we in de winter wat meer naar binnen keren daar waar we in de zomer juist meer naar buiten treden. Zowel de traditionele oosterse en westerse Natuurgeneeskunde zetten wij in als basis waarvanuit wij werken. Wanneer je leert mee bewegen op het ritme van de seizoenen ervaar je een betere balans tussen in- en ontspanning.

 

Een yogales, workshop of cursus kan dan ook op verschillende niveaus veel doen voor een mens; zowel fysiek, spiritueel als mentaal en soms zelfs ook sociaal, in contact met anderen, zul je groei ervaren. Omdat we persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel hebben staan worden de lessen voornamelijk in kleine groepen (niet groter dan 10-14 man) gehouden. Ook vinden we het van belang dat je zelf een keuze hebt door welke yogadocente jij graag begeleid wilt worden. Zo staan er op dit moment zes diverse yogadocenten met hun eigen stijl, ervaring met en kijk op yoga paraat om jou te begeleiden op jouw eigen yogapad. Daarnaast werken we nauw samen met andere experts uit het vakgebied die ook een holistische kijk hebben op gezondheid. Denk hierbij aan de volgende vakgebieden; meditatie, sport- en ontspanningsmassage, natuurvoeding en (groeps) coaching op het gebied van piekeren, emoties en gedachten.