Seizoens yogawandeling

Herfst editie

Tijdens deze yogawandeling zullen we yoga-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen afwisselen met wandelen in de natuur.

Ook deze wandeling staat in het teken van alles wat zich aandient in de natuur in dit seizoen. Het loslaten en naar binnen keren is een duidelijk zichtbare beweging in dit seizoen. De wandeling en de oefeningen zullen dus ook in lijn liggen met loslaten en naar binnen keren.
Als begeleider van deze wandeling laat ik me graag ondersteunen door de (bewegingen in) de natuur. Alles wat zich aandient in de natuur kan ondersteunend en zelfs helend werken.

Geef lucht aan hetgeen wat je graag wilt en kunt loslaten en loop en beweeg deze dag met me mee! 🙂

Datum: 9 december

Winter editie

We gaan tijdens deze winterwandeling verstillen. Dus er zal niet alleen een rustig tempo aangehouden worden bij de yoga- en ontspanningsoefeningen, ook zullen we een stiltewandeling doen waarbij je heel bewust naar binnen keert. Veel plantjes trekken zich terug onder de aarde en zullen zich daar klaar maken voor het volgende seizoen. Zaadjes nestelen zich diep in de grond. Welke zaadjes plant jij?

Lente editie

Luid jij samen met mij de Lente in door het wandelen in de natuur af te wisselen met het doen van balans- en yoga- oefeningen en aandacht te geven aan alles wat voor jou tot bloei mag komen in dit seizoen, de Lente.

Tijdens de Lente komen de kleuren van de natuur weer tot leven, de bloemen komen uit hun knop en de vogels fluiten weer vrolijk hun liedjes en bouwen driftig aan hun nesten.

De natuur ontwaakt na de lange winterperiode. In deze twee uur durende Lentebloei worden al je zintuigen geprikkeld en ervaar je een nieuwe energie. Bij minder weer wissel ik deze twee uur af met een binnen programma.

Datum: zaterdag 31 maart 2018

Zomer editie

Tijdens de zomer laten alle planten en bloemen zich in volle ornaat zien. De kleuren zijn optimaal en er is veel activiteit in dit seizoen. Dus ook wij zullen ons gaan richten op actieve yoga-, ademhalings- en in- en ontspannende oefeningen.

Datum: nntb

 

Overige informatie:

Tijdstip van alle wandelingen: 10:00 – 12:30

Kosten: €17,50

Bij minder weer wissel ik deze twee uur af met een binnen programma.

Bestel je kaarten voor de Yogawandeling