Bedrijfsyoga

Als werkgever doe je er alles aan om bij te dragen aan de gezondheid en werkvreugde van de medewerker. Want ja, een gezonde medewerker draagt immers bij aan de kwaliteit van het werk. Met het aanbieden van bedrijfsyoga wordt zowel lichaam als geest aangesproken en de balans tussen in- en ontspanning bevordert. Of je nu je medewerkers met een frisse start de dag wilt laten beginnen of een medewerker niet direct de file in wil sturen zodra hij/zij uit zijn/haar werk komt? Bij innervibez worden diverse vormen en stijlen van yoga aangeboden die aansluiten bij de wensen van jou als werkgever en die van je werknemers. Zo worden de lessen toegankelijk, laagdrempelig gegeven en op de deelnemer afgestemd. Men hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen met yoga. Niet alleen biedt het beoefenen van yoga voor, tijdens of na het werk fysieke en mentale voordelen, het bevordert ook de teamsfeer onderling door het plezier wat men er door ervaart.

Voordelen bedrijfsyoga

Bij het benoemen van de voordelen vinden we het van belang te benadrukken dat iedereen zijn/haar eigen bevindingen over yoga vormt. De een voelt zich steeds meer groeien door het beoefenen van yoga, terwijl een ander zich heel ontspannen voelt na een yogales. Hieronder zetten we uiteen wat de meest gehoorde voordelen zijn van deelnemers aan onze yogalessen;

– Balans tussen in- en ontspanning
– Creativiteit wordt bevorderd
– Groei op fysiek en mentaal gebied
– Rust en ontspanning
– Stress verminderend
– ‘je kunt de week aan’ / ‘fijne afsluiter van de week’
– ‘heerlijke start/afsluiter van de dag’
– Uit het hoofd, in contact met het lichaam
– Verbetering ademritme
– Optimalisatie concentratievermogen
– Kracht en souplesse in het lichaam

Locatie bedrijfsyoga

De meeste bedrijfsyoga wordt op de locatie zelf, dus in het bedrijf, gegeven. Mocht hiervoor geen ruimte beschikbaar zijn of is de wens dat medewerkers op een vast tijdstip met elkaar een les volgen, eventueel ten behoeve van een teamuitje, dan biedt innervibez de mogelijkheid de yogaruimte beschikbaar te stellen op tijdstippen dat er geen reguliere yogalessen vanuit innervibez aangeboden worden. Hiervoor worden extra kosten van €25 excl btw per uur in rekening gebracht.

Meer weten?

Ontvang je graag nog wat meer informatie over onze bedrijfsyoga stuur dan een mail met naw-gegevens en een voorkeur voor datum naar coaching@innervibez.nl.