Privé yoga

Heb je meer behoefte aan individuele yoga omdat je ervaart dat je lichaam en/of geest daarom vraagt? Of omdat je het gewoonweg niet zo prettig vind je aan te sluiten bij een groepsles. Bij innervibez kun je ook individuele yogalessen volgen die speciaal afgestemd worden op jouw wensen en behoeften van dat moment. Je kunt kiezen voor individuele yoga wanneer je graag met yoga wilt beginnen en extra begeleiding wenst om je verder te verdiepen en te ontwikkelen.

Balans tussen lichaam en geest

Individuele lessen zijn perfect om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt heel bewust van patronen, belemmerende overtuigingen en gedachten die ervoor zorgen dat je lichaam en geest uit balans raken. Dit in relatie tot je carrière, relaties of de gezondheid van  je lichaam.

Ervaar je blessures, weinig energie of kamp je al lange tijd met spijsverteringsproblemen en/of een slechte lichaamshouding, dan is individuele yoga een heel prettige manier om gestaag weer in balans te komen.

Meer weten?

Ontvang je graag nog wat meer informatie over onze privé yoga activiteiten stuur dan een mail met naw-gegevens en een voorkeur voor datum naar contact@innermoodz.nl.