Yogastijlen

Yoga is een fijne manier van bewegen om jouw lichaam en geest te ondersteunen en in balans te brengen. Voor de beoefening ervan hoef je niet lenig of ervaren te zijn. Bij alle yogalessen draait het om het goed leren luisteren naar je lichaam. Hierin word je persoonlijk begeleid door de docenten, Iris Kopp, Iris Verstappen, Iris Wever en de eigenaresse van innervibez, Wanda Bolck. Ook leer je jezelf, binnen de mogelijkheden van jouw lichaam, uit te dagen.

Bij innervibez kun je kennismaken met diverse vormen van yoga. Denk hierbij aan; hatha yoga, easy flow, vinyasa flow en yin yoga. Waar we bij de yang yoga een aantal ademhalingen in een asana (houding) staan en je vooral je spieren versterkt, blijf je bij de yin yoga 1 tot 5 minuten in een asana om het bindweefsel te versoepelen en de gewrichten te versterken.

Door het regelmatig beoefenen van yoga zul je groeien op fysiek vlak. Ook zul je als mens bewustzijn en innerlijke groei ervaren. Alle yogalessen zijn inmiddels verwerkt in diverse langdurige trajecten, zogeheten learnings. Een aantal weken achter elkaar ga je aan de slag met diverse technieken, houdingen en ademhalings- en meditatie oefeningen. Met als doel te komen tot een eigen beoefening van yoga vanuit huis. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag door naar innermoodz, het bedrijf waar innervibez sinds 1 september 2018 is ondergebracht.